Gymstick

Gymstick

FORMÁLD A TESTEDET GYMSTICK-KEL!

A Gymstick Original egy zseniális funkcionális sporteszköz, a Gymstick Muscle pedig egy nagyszerű edzéskoncepció mindenkinek, aki gyors és látványos eredményekre vágyik. Próbáld ki és illeszd be az edzésprogramjaidba Te is Gymsticket!

Gymstick Muscle LÉNYEGE A KÖVETKEZŐ

Az edzés során 30 másodperces terhelési szakaszokkal és 10-12 másodperces pihenő szakaszok váltogatásával dolgozunk.
Egy adott izomcsoportra úgynevezett triókban, azaz háromszor fél perces terhelésekkel edzünk. Ezt egy kicsit hosszabb pihenő szakasz  követi (kb. 20 másodperc), majd megismételjük az előző háromszor 30 másodperces terhelést a kis pihenőkkel. Ezt a blokkot triónak nevezzük. Egy trió teljes időtartam kb 5-6 perc.
Az egymást követő terhelési szakaszok egyre nehezedő gyakorlatokból épülnek fel. Az egyes triókkal váltakozó módon terheljük a különböző izomcsoportjainkat. Egy órában 6-9 triót alkalmazunk.

MILYEN EREDMÉNYEKET ÉRHETSZ EL A GYMSTICK EDZÉSEKKEL?

KÜLÖNLEGES ERŐTÉR, KÜLÖNLEGES EDZÉSHATÁS

A Gymstick – olyan mint egy súlyzórúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik – a kezek és a lábak között állandó változó erőteret hoz létre. Amint az első gyakorlatokat végzed, azonnal érezni fogod, hogy az egész tested, szinte minden egyes izmod tónusba kerül. Ez az állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a Gymstick edzések különlegesen komplex edzéshatásait.

KOMPLEX KÉPESSÉGFEJLESZTÉS

A Gymstick egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé. Erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen.

BÁMULATOS IZOMTÓNUS MÁR NÉHÁNY EDZÉS UTÁN

A Gymstick speciális edzéshatásai következtében a test valamennyi izomcsoportja gyorsan és látványosan reagál. Izmaink tónusa rohamosan javulni fog, amely az egész megjelenésünket energikussá és esztétikussá varázsolja már néhány hét alatt.

DERÉK ÉS HÁTPROBLÉMÁK MEGSZŰNÉSE

A Gymstick edzések minden egyes gyakorlatával erősítjük a gerinc és az ízületek stabilizálásban működő izomcsoportokat. Ennek eredménye, hogy azoknak, akiknek gyakran fáj a háta vagy a dereka, a panaszok csökkeni fognak, idővel pedig teljesen meg is szűnhetnek.

KARCSÚSODÓ VONALAK, EGYRE SZEBB TESTTARTÁS

A Gymstick az egész testedet feszessé, tónusossá formálja, a tartásod látványos javulásán és a zsírszövetek gyors leégetése következtében tested látványosan karcsúbbá válik.

MAGAS KALÓRIA FELHASZNÁLÁS

A Gymstick tréning során szinte az egész testünk tónusba kerül és a sok-sok izom együttes terhelése következtében nagyon magas lehet az elhasznált kalóriák száma. Ha az optimális zsírégető intenzitástartományt pulzuskontrollal is ellenőrizzük, látványos testsúlycsökkenés érhető el.

ROHAMOSAN FEJLŐDŐ ÁLLÓKÉPESSÉG

A Gymstick edzésprogramok a legkiválóbb állóképesség fejlesztő edzések. A komplex terhelési formák optimális igénybevételt jelentenek a szív és keringési rendszerünknek. Így látványosan javul az állóképességünk. Nem véletlenül alkalmazzák a skandináv országokban a jéghoki csapatok alapozó edzéseiben.

ÁLTALÁNOS VITALITÁS LÁTVÁNYOS JAVULÁSA

A komplex edzésterhelések a szervezetünk energiaszintjének gyors és stabil növekedését eredményezik. Általános vitalitásunk növekedését kamatoztathatjuk munkánkban, az iskolai feladataink vagy egyéb sporttevékenységeink során

GYMSTICK CARDIO POWER

Az új Gymstick edzéskoncepció során a triók mellett ,szisztematikusan felépített állóképességi gyakorlatokat is végzünk: box, futó, funkcionális erő és egyensúlygyakorlati elemeket ötvözünk sokoldalú Gymstick erő-állóképességi gyakorlatsorokkal.

Gymstick= Egyszerűen Hatékonyak! Gymstick=Simple Effective

A pozitív élettani változások mellett,nagyon szórakoztató élményt nyújt mindenki számára, kezdőtől a haladó vendégekig egyaránt.