Fogyi Klub

Fogyi Klub

A karcsú test nem csupán álom!

A táplálkozás jelentősen befolyásolja az egészséget és az életminőséget. A helyesen és gazdagon kialakított étrend a legnagyobb örömök forrása lehet, de – sajnos –, ennek ellenkezője is igaz: a helytelen táplálkozás betegségek kialakulásához vezethet, a feleslegesen elfogyasztott kalóriák pedig elhízást eredményeznek. A kutatások mára egyértelműen bebizonyították, hogy az elhízás az esztétikai problémákon túl számos betegség forrása és hordozója, illetve okozója lehet.

Az elhízás népbetegség. Hazánkban a felnőtt férfiak 58%-ának, a nők 62%-ának a testtömege meghaladja a normális érték felső határát, 9-15%-uk pedig súlyosan elhízott. Milliók vannak, akik nap mint nap testsúlyproblémákkal küzdenek. Így nem tudunk azon csodálkozni, ha minden második közülük tett már életében fogyókúrás kísérletet, minden harmadik pedig jelenleg is diétázik. Nem mindegy azonban, hogy hogyan – mivel az elhízás az egyik legnehezebben kezelhető betegség.

A probléma súlyosságához képest kevés az olyan szakember (szakorvos, dietetikus, személyi edző), aki igazán ért a tartós, és így sikeres testsúlyredukcióhoz, és ezen túlmenően ideje is van a túlsúlyosokra, akik egyszerre várnak diétás támogatást, illetve mozgásbeli és pszichés vezetést. A fogyókúrázók jelentős tábora úgy gondolja, hogy eleget hallott erről a témáról a rádióban, tv-ben és olvasott róla folyóiratokban, könyvekben. Ma már nincs is női magazin, melynek ne lenne állandó témája a fogyókúra, címlapján karcsú manökennel. A helyzet azonban az, hogy a képeslapokból a hatékony testtömegcsökkentést nem lehet megtanulni. Hiszen ezek a rovatok és lapok gyakran attól válnak érdekessé, hogy gyors eredményeket ígérő csodadiétákat közölnek, a „legújabb és legjobb módszert” reklámozzák, vagy olyan hirdetéseket, mely nem győzi hangsúlyozni, hogy diéta és mozgás nélkül is lehet fogyni, kizárólag a reklámozott szerrel, módszerrel.

A valóság azonban ettől igen messze van. Kizárólag a fokozott energiafelhasználáson alapuló rendszeres mozgástevékenységen alapuló életmódváltoztatás lehet sikeres, amelynek másik alappillére a diétás étrend. Ahhoz pedig, hogy a „fogyókúra” egyénre szabott legyen, elengedhetetlen a szakember támogatása.

A Balance Fogyiklub vezetői speciális táplálkozási tanácsadó végzettséggel rendelkező wellness szakemberek, akik hat héten át tartó életmódtanfolyam keretei között segítik a fogyni vágyókat céljuk elérésében. A cél, hogy a fogyókúra ne csak elcsépelt szó és eleve kudarcra ítélt tevékenység legyen. Hisszük és valljuk, hogy a komplex testsúlycsökkentés örömmel, de ugyanakkor kitartással végzett tudatos tevékenység lehet, melynek eredménye egy minden szempontból boldogabb és egészségesebb, nem utolsó sorban pedig kilogrammokban is kifejezhető, könnyebb személy lesz.

Ha önnek testsúlyproblémái vannak és szeretné megtudni mi a módja az egészséges és tartós fogyásnak, várjuk szeretettel. Egy életre szóló programot és iránymutatást nyújtunk tanfolyamainkon. Legyen ez az utolsó próbálkozása. Többre már úgysem lesz szükség!

A tanfolyam időtartama: 6 hét  heti 3 foglalkozással

  • előadások
  • étrend
  • zsírégető testedzés

Gyermek kori elhízás

A világ minden táján nagy probléma a kisgyerekek elhízása, mely az egészségtelen étkezésből, a rossz szülői mintából, a sok tévénézésből, a számítógép előtti játékból és a kevés mozgásból adódik.

6 hetes tanfolyam tartalmazza az egészséges testsúlyredukció valamennyi fontos elemét.

Fogyi klub felnőtteknek és gyerekeknek!

Ha lemaradnál a tanfolyamról semmi baj, megfelelő
létszám esetén indítjuk a következő kurzusokat. Ehhez szükséges a regisztrációd. Add le a jelentkezésed e-mailben, hogy ne felejtsünk értesíteni a következő Balance Fogyi klub indulásáról.