Újra itt a lehetőség, hogy otthonodban, saját időbeosztással végezd el akár mindennap az edzéseket!

Eddz bármikor élő és visszanézhető Online edzéseinkre!

3 féle Otthoni edzéscsomagot tudunk nyújtani a számodra.

1.ONLINE  MAX-TRAINING

2.ONLINE PILATES

3.ONLINE ALAKFORMÁLÓ AEROBIK

Folyamatosan bővülő minőségi , preventív szemléletű edzésekkel várunk otthonod kényelmében. Fókuszban a fokozatosság elve, a minőségi mozgásminták gyakorlása, rögzítése és természetesen a preventív szemlélet. Mindez a funkciónális edzésgyakorlatokon keresztül.

ONLINE OTTHONI EDZÉS

Az ONLINE edzés Minden hónap elejétől a végéig tart , csatlakozni folyamatosan lehet.

Az edzésciklusok heti 2 db 60 perces komplett változatos edzést tartalmaznak de bármennyiszer megismételheted a hónap folyamán.

Vágjunk akkor bele!

Az edzéseket zárt facebook csoportban tudod végezni.

12.000 Ft/ hónap/ edzéscsomag

Ha két edzéscsomag érdekel az egyiket 50% kedvezménnyel kapod meg. A két Online edzéscsomag együtt 18.000Ft/hó

Jelentkezz most!

info@balancefitness.hu
30/944-4226

 

Miután jelentkeztél nálunk e-mailben, küldök egy  bankszámla számot ahova áttudod utalni a havi díjat vagy személyesen is tudod rendezni a Balance Fitnessben.  Ahogy megérkezik az utalás, küldök egy meghívót a zárt facebook csoportba, amit vissza kell igazolnod….Kész is vagyunk, indulhat a közös edzés!

Nagyon fog hiányozni, hogy nem látunk Téged az edzéseink során, ám bízunk benne, hogy nagy odafigyeléssel edzel majd önállóan is. A gyakorlatok kivitelezését itt az online térben nem tudjuk ellenőrizni, de  lelki szemeinkel figyelni fogunk. Igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni a közös munka során, hogy biztonságosan tudj dolgozni Te is az otthonodban! Mindig hallgass a tested jelzéseire, és figyelj ránk is, mindig mondjuk neked a könnyebb alternatívákat és a nehezebbet is ha éppen arra van szükség! Annyit végezz a gyakorlatokból, amennyi jólesik. Ezeket a gyakorlatokat egészséges embereknek állítottuk össze. Így, ha valamilyen mozgásszervi-, kardió betegségben szenvedsz, kérem kérd ki kezelőorvosod véleményét, engedélyét. A fokozatosság elvét betartva végezd az edzéseket!

A FOKOZATOSSÁG ELVE és a hibátlan kivitelezés mindenek felett! Nem a mennyiség hanem a minőség a fontos!

 

Az edzéseket saját felelősséggel végzed.

Bármilyen kérdés felmerül, írj bátran! 30/944-4226

Tarts velünk! 

 

Eszközigény:

MAX Training: Ha van step lápcső az jó de nem kötelező, anélkül is hatékonyan lehet dolgozni, 2 db kb. 1 -3 kg – os kézisúlyzó vagy  vizespalack esetleg gumiszalag. Szőnyegre természetesen szükség lesz és törülközőre is az összes edzésnél. Ha nincsenek eszközeid , ne ijedj meg ,anélkül is végezhetők a feladatok.

Edzéseket vezeti: Lukácsi Bernadett MAX Mestertréner és Polotár Tünde MAX tréner

 

Pilates: A pilates óra nem igényel különösebb eszközöket de ha van egy seprűnyeled , pilates gyűrű, soft ball , polifon akkor az nagyszerű de anélkül is tökéletesen fogod tudni végezni a feladatokat.

Edzést vezeti: Lukácsi Bernadett Pilates és Preventív gerinctréner

 

Total Body alakformáló: Polifon, kézisúlyzó, gumikötél, mini band

Edzéseket vezeti: Kalocsai Tímea Testnevelő tanár, Fitnesz Tréner

Keress telefonon 30/944-4226 , vagy e-mailben:
lukacsi.betti@gmail.com
Várlak sok szeretettel!

Lukácsi Bernadett