Kardió-kondi terem

Kondi Terem

Formáld a tested!

A kor előrehaladtával az izmok tömege csökken, ennek következményeként a bőr megereszkedik, és a test elveszti feszességét, rugalmasságát. Az test erősítésének célja, az izomtömegének megszerzése ill. megtartása, a bőr feszessé varázsolása és a test egyensúlyának és a gerinc statikájának megőrzése. Változó korban még nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk az erősítő edzésre, súlyzós edzés hatására a kalcium hatékonyabban tud beépülni a csontokba. Rendszeres erősítő edzéssel megelőzhetjük a csontritkulás kialakulását.  Erre tökéletes csoportos edzések: TRX, Gymstick, Hot Iron- Power Dumbbell -súlyzó rudas edzés és a saját testsúlyos edzések. A kardió terem szolgáltatásai a nyitvatartási időben vehetők igénybe!

Kardió edzés

Szív és légzőszervi kondicionálás, mely a következőket foglalja magába: a nagy izomcsoportok ritmikus és folyamatos mozgása, mely ezzel egyidejűleg növeli a pulzusszámot és a vérmennyiséget, mely a szívbe áramlik vissza. Ez a kondicionálás csökkentheti a szívbetegségek rizikófaktorát, növeli az állóképességet és a vitalitást és segít az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Ilyen gyakorlatok például: futás, gyaloglás, biciklizés. Ezeket végezheted teremben is.

 

TechnoGym taposógép

12 program funkcióval. Pulzus kontrolált edzés lehetőség mellett, saját magad is adagolhatod az edzésterhelésedet, és ha kíváncsi vagy a fittségi állapotodra arra is van lehetőséged ezen a gépen.

 

TechnoGym futógép

Kocoghatsz, gyalogolhatsz hegyre, sprintelhetsz, minden adott ahhoz, hogy a szabadban érezhesd magad. Előnyei, folyamatos pulzus kontrol alatt edzhetsz, beállíthatod milyen sebességen mekkora távolságot szeretnél megtenni, méri a kalória felhasználásod és biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz megázni!

 

TecnoGym háttámlás kerékpár

6 program lehetőség, folyamatos ellenállás szabályzás, kalória felhasználást mérő funkció. Folyamatos pulzus kontrollal lehet tudni az edzés intenzitását. Fogyás szempontjából az egyik leghatékonyabb edzésforma, izület kímélő hatása miatt ajánljuk mindazoknak, akik nagyobb túlsúllyal rendelkeznek.

Concept2 evezőgép

Horizon Futópad