Masszázs-Wellness

Masszázs

Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja, milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja.

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállítását.

“Problémás hát”

Napjainkban a hátunk lényegesen jobban meg van terhelve , mit régebben. Az ülő munka , a mozgáshiány miatt a lapocka környékén fájdalmas izomcsomók alakulnak ki . További probléma a nyaki merevség , mely átmeneti és tartós állapot is lehet, amely jelentősen rányomja a bélyegét a hétköznapokra. Masszázs során ezeket a feszességeket ,izomcsomókat kimasszírozzuk  ,így megkönnyítve a mindennapi életet , oldva a feszültséget.

Masszázs:

– enyhíti a stressz okozta tüneteket

– széppé teszi a bőrt

– segíti az alvást

– narancsbőrt jól orvosolja

– csökkenti a krónikus fájdalmakat

A csokihoz hasonlóan az agyat endorfin kiválasztására készteti, ami mesterséges gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat, és a kellemetlen közérzetet.

A testéből csak egy van, ne feledje! Jól viselje gondját!

Masszázs Típusok:

-Svédmasszázs

-Gyógymasszázs

-Sportmasszázs

-Cellulit masszázs

-Relaxáló masszázs

-Frisstő masszázs

Talpmasszázs – Reflexterápia

A reflexológia kínai eredetű, és kb. 5000 éve alakult ki, az akupresszúrával, akupunktúrával együtt. Ennek lényege a különböző bőrpontok, területek ingerlése, masszírozása. A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik. Több mint 70000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. Különböző szervek lejeleznek a talpra, és a talpon keresztül kezelhetőek. A reflexológus a megfelelő zónapontok masszírozásával növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését és ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.

Regenerálódás

A rendszeres edzésmunka a kondíció javításának vagy szinten tartásának egyik alapfeltétele. A pozitív alkalmazkodási reakciók azonban csak akkor valósulnak meg, ha a szervezet megkapja a számára megfelelő mennyiségű és minoségű pihenőt is. A regenerálódást elősegítő eszközök és tevékenységek tehát ugyanolyan jelentőséggel bírnak mint maga az edzés. Ezt a tényt sajnos nagyon sokan elfelejtik vagy egyáltalán nem veszik figyelembe. Napjaink felfokozott tempójú életstílusa arra ösztönöz, hogy mindenhol a teljesítményt helyezzük előtérbe, a pihenés és az életenergiák megújítását elősegítő folyamatok háttérbe szorulnak. Tudnunk kell azonban, hogy a szervezetünk nem zsákmányolható ki büntetlenül. Mindannyiunknak meg kell találni a fizikai, szellemi és lelki megújulás egyéniségünknek a legjobban megfelelőt. Regenerálódásunkat a masszázs nagyban elősegíti.

 

CERAGEM automatikus termo-masszázságy

A CERAGEM egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a “Ceragem akupresszúrát” TM a jádekövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshővel (moxa-hatás) a teljes megfiatalodás érdekében. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melletti izmokat, javítja a vérkeringését.

CERAGEM derék: A belső projector végighalad a gerinc vonalán, hogy ellazítsa a gerincből kilépő idegszálakat, valamint hogy megszüntesse a testmozgás hiánya, a rossz tartás és a rossz szokás okozta hátfájdalmakat.

CERAGEM nyak: A görgők a nyaki akupresszúrás pontokon enyhítik a merev nyaki fájdalmakat, amely általában akkor jelentkezik, ha pl. a hosszú órákon át számítógépezünk, vagy tévézünk.

CERAGEM hastájék: A 3 és 9 golyós projektorral való hasi masszírozás enyhíti a gyomorfájdalmakat és görcsöket.

CERAGEM lábak: A sugárzó infravörös hő behatol a láb izmaiba és az izületekbe, hogy csillapítsa a folyamatos járás, állás, vagy torna okozta fájdalmakat.