Hot Iron

Hot Iron

Feszes, látványos izmokat szeretnél? Hatásos mozgásformát keresel, ami jól kiegészíti a Fogyókúrás étrended? Próbáld ki a forró iront, mely hatékonyan csökkenti a testzsírt, de a szokásosnál időtakarékosabb formában.A Hot Ironegy egyedülálló súlyzórudas, csoportos, szakképzett edző ÁLTAL irányított edzésmódszer a gyors, Ugyanakkor tartós edzés eredmények eléréséhez. Nem egy “csodaeszközről” vagy misztikus edzésmódszerről van szó, Hanem gyógytornászok, természetgyógyászok, testnevelő tanárok, testépítők, nemzetközi fitness prezenterek ÁLTAL létrehozott edzésprogramról. Több éven keresztül a legfrissebb ismeretek alapján fejlesztették tovább, és mára több Európai Egyetem és főiskola is beépítette a képzésébe. Miért súlyzós edzés?
A testzsírszázalék csökkenését legtöbben hagyományos módon, vagyis Állóképességi (cardio vascularis keringését) edzéssel próbálják elérni. A testzsírszázalék csökkenését éppen ilyen hatékonyan érhetjük el egy optimálisan Tervezett és végrehajtott súlyzós edzéssel, amely Azonban egy lényegesen időtakarékosabb megoldás. Egy hatásos súlyzós edzés alatt ugyanis közel azonos kalóriát égetünk el, mint egy Állóképességi edzés alatt.
Az úgynevezett “utóégető hatás” – azaz edzés utáni kalóriaégetés – Azonban Sokkal magasabb, mint egy Állóképességi edzés után. Egy jól összeállított súlyzós edzést követő 24-48 órában a test minden Egyes gramm megdolgozott izma a regenerációs munka hatására kalóriákat Éget. Ez az úgynevezett emelkedett alapanyagcsere. A legjobb a dologban, hogy ez magától történik, semmit sem kell tennünk érte. Micsoda luxus!
Az egyórás edzés alatt elégetett kalóriák nem a test zsírdepóiból származnak. Meghatározó tehát az edzésnap maradék 23 órája, amely Soran a megemelkedett alapanyagcsere hatására a zsírraktárak folyamatos utóégetés alatt állnak. A megfelelő táplálkozás ezalatt fontos szerepet játszik, Hiszen egy magát újraépítő szervezet azokból az anyagokból táplálkozik, amit ezalatt az időszak alatt bevitelre kerül.
Hot Iron
A nők és az izmok
Az izomzat tehát Nemcsak feszessé teszi a testet, Hanem egy 24 órás zsírégető garanciát is jelent. A nők aggodalma a nagyobb izmok “lerakódásától” Teljes tévhit, mivel nem rendelkeznek azzal a hormonmennyiséggel (tesztoszteron), amely ennek az alapfeltétele.
A Hot Iron különböző óratípusai különböző edzéshatást eredményeznek. A programok túlnyomó része erő-Állóképességi edzés, izmonként közel 50 ismétlés számmal, amelyek feszes, látványos, de nem megnövekedett izomzatot eredményez. Hogyan vezet a Hot Iron céljaid eléréséhez?
A Hot Iron különös gondot fordít arra, hogy a fejlődésed folyamatos legyen. A Hot Iron 9-12 hetes periódusokkal dolgozik, Hiszen ez az az időintervallum, amely alatt az Adott terhelésre reagál az izomzat, Fejlődik, majd végül hozzászokik. A periódusokon belül az eredményt a súlyok változtatása garantálja. Különböző periódusokban a megváltoztatott gyakorlatok Szintén a fejlődés biztosítékai. A leglényegesebb garancia az eredményre .Azonban az alapjaiban különböző kétfajta izomterhelés (az erő-Állóképességi terhelés illetve a hypertrófiás izomfejlesztő terhelés) periódusonkénti változtatása.

A mozgásforma különlegessége
Az vas-rendszer specialistái teljes mértékben az edzés és a test kölcsönhatására koncentráltak – nem tánc, nem lépés, nem aerobic, Hanem testformálás, ciklikus, periodikus módszerrel.A magával ragadó zene, a kitűnő gyakorlatsorok, valamint a motivált edzők segítenek életed legjobb formájához. Ehhez pedig elegendő eljönni és Hot Iron-nal edzeni és jól érezni magad.

Mik tehát a forró vas előnyei?

  • Hatékony, időtakarékos tréning egy óra edzés 23 óra utóégetés
  • periódusonként változó edzésprogram, mely biztosítja az izomzatnak a változatosságot
  • a folyamatosan garantált fejlődést a súlyok, a gyakorlatok valamint a kétféle edzésmódszer változtatásával
  • az edző munkájának Minőséget az évente kötelező képzések garantálják